uken

ПУБЛІКАЦІЯ У ЗАРУБІЖНОМУ НАУКОВОМУ ЖУРНАЛІ “PNAP. SCIENTIFIC JOURNAL OF POLONIA UNIVERSITY PERIODYK NAUKOWY AKADEMII POLONIJNEJ” ТОМ 49 № 6, 2021

Шановні автори!

Запрошуємо Вас до публікації у

зарубіжному науковому журналі
“PNAP. SCIENTIFIC JOURNAL OF POLONIA UNIVERSITY PERIODYK NAUKOWY AKADEMII POLONIJNEJ” ТОМ 49 № 6, 2021

Термін прийняття матеріалівдо 5 листопада 2021 року

Наукова стаття, опублікована у науковому журналі «PNAP», вважається публікацією у періодичному науковому виданні держави, яка входить до Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу відповідно до п. 2.2 Наказу Міністерства освіти і науки України «Про опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» №1220 від 23 вересня 2019 р. (для здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук); відповідно до п. 11 Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 167 (для присудження ступеня доктора філософії).

До друку приймаються наукові статті докторів та кандидатів наук, молодих науковців (аспірантів, здобувачів), а також практикуючих фахівців у галузі освіти та педагогіки.

Мова публікації: англійська, французька, німецька, італійська та інші мови ЄС.

Для публікації статті в журналі «PNAP» Том 49 № 6, 2021 необхідно до 5 листопада надіслати на електронну пошту редакції pnap@cuesc.org.ua такі матеріали:

  1. Статтю, оформлену згідно з усіма вимогами, що пред’являються редакцією.
    Авторам, чиї статті не відповідають вимогам, може бути відмовлено у публікації.
  2. Квитанцію про сплату.Реквізити для сплати публікації надаються автору після вдалого проходження рецензування та перевірки статті системою антиплагіату. Про результати рецензування автору буде повідомлено протягом 4-5 днів з дня отримання редакцією матеріалів.
  3. Обов’язково заповнити заявкудля публікації.

Розсилка друкованих примірників журналу відбудеться 14 січня 2022 року.

Сайт

Інформаційний лист

Заповнити заявку

Представництво журналу в Україні: 

Сайт: www.cuesc.org.ua/zhurnali/pnap
E-mail: pnap@cuesc.org.ua
Тел.: +38 (095) 653 40 42