uken

ВСЕУКРАЇНСЬКЕ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНЕ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ «ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА ТА НАВЧАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЙ: ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ»

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти
«Кам’янець-Подільський державний інститут»,
Центр українсько-європейського наукового співробітництва
запрошують узяти участь у
всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації

«ІНКЛЮЗИВНА ОСВІТА ТА НАВЧАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ТРАНСФОРМАЦІЙ: ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ОСНОВИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ»,

яке відбудеться 23 січня – 5 березня 2023 року.

До участі запрошуються педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, фахової передвищої та вищої освіти, асистенти учителів, батьки дітей з особливими освітніми потребами, психологи, соціальні працівники, працівники ІРЦ, представники адміністрацій закладів освіти, а також усі, хто цікавиться темою інклюзії та інклюзивної освіти, особи, діяльність яких дотична до теми інклюзії і взаємодії з особами з особливими освітніми потребами.

Кожен учасник підвищення кваліфікації отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронній формі.

Навчальне навантаження становить 6 кредитів ECTS (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожен день протягом 6 робочих тижнів.

У межах заходу передбачено проведення чотирьох онлайн-лекцій на платформі ZOOM:

7 лютого лекція на тему «Базові поняття та теорії інклюзії». Спікер –Столяренко Ольга Борисівна, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

14 лютого лекція на тему «Інклюзія та права дитини й особи з інвалідністю в Україні». Спікер – Палилюлько Оксана Михайлівна, кандидат історичних наук, в.о. завідувача кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

21 лютого лекція на тему «Особливості роботи зі здобувачами освіти з різними нозологіями в умовах інклюзії». Спікер – Михальський Анатолій Володимирович, кандидат медичних наук, доцент, доцент кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

28 лютого лекція на тему «Комунікативна компетентність як чинник успішної взаємодії учасників освітнього процесу в умовах інклюзії». Спікер – Федорчук Віктор Миколайович, кандидат психологічних наук, доцент, професор кафедри соціальної роботи, психології та соціокультурної діяльності імені Т. Сосновської НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут».

Посилання на онлайн-лекції будуть надіслані всім учасникам після сплати за участь.
Онлайн-лекції будуть збережені.

Прийом матеріалів триває до 20 січня 2023 року (включно). Учасникам необхідно:

  1. заповнити заявку;
  2. надіслати відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (координатор направить вам реквізити після того, як Ви заповните заявку) на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua

З 23 січня по 5 березня 2023 року (включно), упродовж підвищення кваліфікації, учасники надсилають на електронну адресу advanced_training@cuesc.org.ua тези науково-методичної доповіді.
Тема листа: Підвищення кваліфікації з інклюзивної освіти.

Більш детальну інформацію про захід Ви можете переглянути в додатку до цього повідомлення та на сайті.

Центр українсько-європейського наукового співробітництва

Контактний телефон: + 38 (095) 653 40 42
Електронна сторінка: www.cuesc.org.ua
Електронна адреса: advanced_training@cuesc.org.ua