uken

ПУБЛІКАЦІЯ У ЗАРУБІЖНОМУ НАУКОВОМУ ЖУРНАЛІ «VIAE EDUCATIONIOS: STUDIES OF EDUCATION AND DIDACTICS»

Шановні автори!
Запрошуємо Вас до публікації у

зарубіжному науковому журналі
«VIAE EDUCATIONIOS: STUDIES OF EDUCATION AND DIDACTICS»

Журнал «Viae Educationios: Studies of Education and Didactics» видається набільш відомим польським науковим видавництвом «Wydawnictwo Adam Marszałek».
Журнал призначений як для вчених з серйозними науковими досягненнями, так і тих, хто тільки починає свою наукову діяльність.

У 2019 році між польським науковим видавництвом «Wydawnictwo Adam Marszałek» та Центром українсько-європейського наукового співробітництва було підписано угоду про співпрацю, в межах якої ЦУЄНС був уповноважений представляти журнал «Viae Educationios: Studies of Education and Didactics» в Україні.
Електронна версія журналу буде розміщена на офіційному сайті польського видавництва «Wydawnictwo Adam Marszałek» за цим посиланням.
До друку приймаються наукові статті докторів та кандидатів наук, молодих науковців (аспірантів, здобувачів), а також практикуючих фахівців у галузі педагогічних наук та соціальної роботи і забезпечення англійською та українською мовами.
Наукова стаття, опублікована у науковому журналі «Viae Educationios: Studies of Education and Didactics», вважається публікацією у періодичному науковому виданні держави, яка входить до Організації економічного співробітництва та розвитку та Європейського Союзу відповідно до п. 2.2 Наказу Міністерства освіти і науки України «Про опублікування результатів дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук» № 1220 від 23 вересня 2019 р. (для здобуття наукового ступеня кандидата та доктора наук).
Для публікації статті в журналі «Viae Educationios: Studies of Education and Didactics» № 1 (1) / 2022 необхідно до 31 березня 2022 року надіслати на електронну пошту редакції viae@cuesc.org.ua  наступні матеріали:

  • статтю, оформлену згідно всіх вимог, що пред’являються редакцією. Авторам, чиї статті не відповідають вимогам, може бути відмовлено у публікації;
  • заповнити заявку про автора за цим посиланням;
  • квитанцію про сплату.

*Реквізити для сплати публікації надаються автору після вдалого проходження рецензування статті. Про результати рецензування автору буде повідомлено протягом 3-4 днів з дня отримання редакцією матеріалів.

Більш детальна інформація на сайті та в інформаційному листі