uken

ПУБЛІКАЦІЯ У ФАХОВОМУ НАУКОВОМУ ЖУРНАЛІ КАТЕГОРІЇ «Б» «ЛЮДИНОЗНАВЧІ СТУДІЇ. СЕРІЯ «ПЕДАГОГІКА» ВИПУСК 14 (46) / 2022

Шановні колеги!
Запрошуємо всіх бажаючих до співробітництва
з фаховим науковим журналом категорії «Б»

«ЛЮДИНОЗНАВЧІ СТУДІЇ. СЕРІЯ «ПЕДАГОГІКА» ВИПУСК 14 (46) /2022

Науковий збірник є рецензованим фаховим виданням, в якому представлені наукові статті, що висвітлюють та осмислюють актуальні проблеми у галузі освіти. 
Збірник включено до Переліку наукових фахових видань України категорії Б у галузі педагогічних наук (спеціальність 011 «Освітні, педагогічні науки») відповідно до  Наказу Міністерства освіти і науки України № 886 від 02.07.2020 р. (додаток 4)
До друку приймаються статі, рецензії, повідомлення про наукові події та заходи, які відповідають профілю видання. Кожна стаття обов’язково проходить анонімне рецензування. Приймаються статті англійською та українською мовами проблемного, узагальнюючого, оглядового характеру, які раніше не були опубліковані. Автор статті відповідає за достовірність викладеного матеріалу, за належність даного матеріалу йому особисто, за правильне цитування джерел та посилання на них. 
Редакція здійснює отримання та реєстрацію DOI для статей.
ПОРЯДОК ПРИЙНЯТТЯ МАТЕРІАЛІВ
Для опублікування статті у Вип. 14 (46) за 2022 р. необхідно до 29 липня 2022 року включно заповнити довідку про автора за посиланням та надіслати на електронну пошту редакції editor@pedagogy.dspu.in.ua статтю, оформлену згідно з вказаними вимогами.
Усі статті проходять внутрішнє анонімне рецензування та перевіряються на плагіат.
Статті у виданні перевіряються на наявність плагіату за допомогою програмного забезпечення StrikePlagiarism.com від польської компанії Plagiat.pl.
Після отримання підтвердження від редколегії про прийняття статті до друку надаються реквізити для сплати публікаційного внеску.
Обов’язково необхідно надіслати відскановану (сфотографовану) квитанцію про сплату вартості публікації наукової статті. Вартість публікації становить 1100 гривень (до 12 сторінок включно). Кожна додаткова сторінка сплачується окремо в розмірі 50 гривень. Публікаційний внесок покриває витрати, пов’язані з редагуванням статей, макетуванням і версткою.
Зразок оформлення назви електронних файлів: Шевченко_стаття, Шевченко_квитанція.
У період воєнного стану в Україні журнал буде видаватися виключно в електронній формі.

Більш детальна інформація на сайті видання та в інформаційному листі.

Контактна інформація
Редакція збірнику «Людинознавчі студії. Серія «Педагогіка»

Адреса редакції: 82100, Україна, Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Івана Франка, 24, Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка.
Час роботи: Пн-Пт 08.00-17.00
Тел.: +38 (096) 66 38 612
E-mail: editor@pedagogy.dspu.in.ua
Офіційний сайт: http://pedagogy.dspu.in.ua