uken

БЕЗКОШТОВНЕ ПРИЄДНАННЯ ДО ПРОГРАМИ “GOOGLE CLOUD: ВПЕВНЕНИЙ СТАРТ КАР’ЄРИ”

Програма цікава насамперед для викладачів та студентів технічних спеціальностей, пов’язаних із комп’ютерними науками, програмуванням тощо, розпочнеться не пізніше 17 вересня 2024 року та охоплюватиме такі напрями:

Google Cloud Digital Leader: базове розуміння хмарних концепцій і можливостей Google Cloud, наприклад, для гуманітарних спеціальностей.
Google Cloud Engineering: заглиблення у хмарну інфраструктуру та підготовка до таких професій, як хмарний інженер або DevOps інженер.
Google Cloud Data Analytics: аналіз і перетворення даних у хмарі.
Google Cloud Computing Foundations: технічний фундамент у хмарних обчисленнях.
Google Cloud Cybersecurity: захист хмарних середовищ від загроз.
Google Cloud GenAI: генеративний штучний інтелект та його застосування.

У межах програми буде:
️надано безкоштовний доступ до навчальної платформи Google Cloud Skills Boost, що містить онлайн-курси за напрямами, перерахованими вище;
️проведено серію україномовних вебінарів від провідних спеціалістів Google та експертів української IT-сфери, а також надано можливість отримати цифровий сертифікат Google Cloud та нагороди від Google.
️ представлені курси — англомовні, тому для участі в програмі потрібно мати базовий рівень володіння англійською мовою або ж бути готовими до використання допоміжних засобів для перекладу; 

Для того, щоб зареєструватися для участі в програмі “Google Cloud для студентів: впевнений старт кар’єри” потрібно скористатися посиланням, зазначивши назву закладу – Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”, Вашу посаду та контактні дані.

️ Після реєстрації Вам надійде лист-підтвердження від команди програми з подальшими інструкціями щодо отримання доступу до платформи та участі в заходах від експертів Google.