uken

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Дорогі першокурсники!

Вітаємо вас з початком навчання в нашому університеті!

Запрошуємо вас долучитися до вивчення англійської мови.

  • Якщо ви вивчали англійську мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно за розкладом прийти на пару з англійської мови та пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.
  • Якщо ви вивчали німецьку мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно спочатку зареєструватися через GOOGLE ФОРМУа потім пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.
  • Якщо ви вивчали французьку мову як основну та плануєте вивчати її в університеті – вам необхідно зареєструватися через GOOGLE ФОРМУ, а потім пройти тестування для визначення рівня володіння мовою.

За бажанням студенти можуть змінити обрану іноземну мову.

  • Переведення здобувачів бакалаврського рівня між дисциплінами з вивчення іноземної мови здійснюється по завершенню 2 або 4 курсу навчання.
  • Здобувачам магістерського рівня пропонується вивчати ту іноземну мову, за якою складався єдиний вступний іспит (ЄВІ) або за наявності міжнародного сертифіката, сертифіката ЄВІ з другої мови, сертифіката мовних курсів із зазначенням рівня володіння іноземною мовою не менше В2. Детальніше про процедуру тут (посилання на ту сторінку сайту, де переведення під компонентами)
  • Алгоритм переведення: 
    1. Видрукуйте та заповніть від руки заяву на переведення, зверніться з заявою до свого викладача англійської мови або надішліть сканкопію на пошту кафедри fl.kamts.1@gmail.com.
    2. Отримавши підпис викладача про відсутність заборгованостей з освітнього компоненту, зверніться на кафедру, яка забезпечує викладання іноземної мови та підпишіть заяву.

Додаткову інформацію та контакти викладачів англійською мови ви зможете знайти на сайтах кафедр:

Німецька мова

Французька мова

Залиште заяву в кімн. 306 7 корпусу з 10: 00 до 16:00 або надішліть скан-копію на електронну адресу заступника декана з навчально організаційної роботи pavlenko.olha@lll.kpi.ua

Маєте запитання? Звертайтесь до заступника декана факультету лінгвістики Ольги В’ячеславівни Павленко