uken

ПУБЛІКАЦІЯ У У НАУКОВОМУ ФАХОВОМУ ПЕДАГОГІЧНОМУ ЖУРНАЛІ «ACTA PAEDAGOGIСA VOLYNIENSES» № 5 за 2021 рік

Шановні колеги!

Запрошуємо до публікації

у науковому фаховому педагогічному журналі
ACTA PAEDAGOGIСA VOLYNIENSES

№ 5 за 2021 рік

Журнал є рецензованим виданням, у якому публікуються оригінальні статті, що розкривають результати наукових, практичних, навчально-методичних та науково-дослідних розробок у галузі педагогіки.

Наказом МОН України від 29.06.2021 № 735 (додаток 4) журнал включено до категорії «Б» Переліку наукових фахових видань України зі спеціальностей 012 – Дошкільна освіта; 013 – Початкова освіта; 016 – Спеціальна освіта.

Тематичні рубрики журналу:

  1. Дошкільна освіта
  2. Початкова освіта
  3. Спеціальна освіта

Порядок подання матеріалів:

Для розміщення статті у науковому фаховому журналі «Acta Paedagogica Volynienses» № 5 за 2021 рік необхідно до 22 жовтня 2021 року (включно):

  1. заповнити довідку про автора за посиланням;
  2. надіслати на електронну адресу pedagogy@journals.vnu.volyn.uacтаттю, що відповідає критеріям відбору і оформлену згідно з вказаними вимогами, та копію квитанції про сплату публікаційного внеску.

Усі статті, рекомендовані редколегією до публікації, розміщуються у віснику на платній основі і в порядку їх надходження та розгляду. Оплата здійснюється тільки після отримання автором(ами) підтвердження від редактора рішення редакційної колегії про прийом статті до публікації.

Редакція журналу здійснює анонімне рецензування статей та перевірку на наявність плагіату, після чого автори отримують реквізити для оплати публікаційного внеску.

З детальною інформацією про вимоги до оформлення наукової статті Ви можете ознайомитись на сайті та в інформаційному листі.

Завантажити інформаційний лист

Редакція наукового журналу «Acta Paedagogica Volynienses»

Адреса: проспект Волі, 13, м. Луцьк, Україна, 43025

Контактний телефон: +38 (063) 740 90 23

Електронна пошта: pedagogy@journals.vnu.volyn.ua

Офіційний сайт: journals.vnu.volyn.ua/index.php/pedagogy